NEW BLOG?!

Ahoj,
vítám vás na mém novém blogu.
Dříve jsem byla na blog.cz  s blogem smile-la.blog.cz, ale - teď nechci pomlouvat blog.cz -tam už se to opravdu nedalo vydržet, proto jsem přešla sem.
Tohle bude informační článek, ráda bych vše vysvětlila a uvedla do pravé míry. :)



1.) Přestěhovala jsem se kvůli problémům s blog.cz. Pořád jsem měla problémy psát článek, protože jsem najednou byla odhlášená a nešly ani nahrávat obrázky, bylo to o nervy a trvalo to už pár měsíců. Prostě mi došla trpělivost. :)

2.) Tento blog ještě není úplně hotový, postupem času budu přicházet na všechno ovládání, protože je to pro mě něco úplně nového, takže se prosím nezlobte, jak to tady teď vypadá. Snažila jsem se udělat jednoduchý design a umožnit vám toho co nejvíc šlo. :)

3.) Články nebudou pravidelně, zatím ne. Možná v čase školy, ale protože nastupuji na střední, opravdu nevím náš rozvrh hodin a budu dojíždět, také se budu hodně učit a blog je koníček!

4.) Co se týče affs mých oblíbených blogů, na blog.cz jsem právě dělala kontrolu, takže si vás samozřejmě nechám všechny. Snad nebude žádný problém s komentováním nebo načítáním mého nového blogu. :) Kdyby cokoliv, ozvěte se, v menu je můj email.

Samozřejmě, že mám i obavy, protože smile-la.blog.cz už měl být jeden rok starý blog, a teď zase začínám odznovu, což mě hrozně moc mrzí, ale prý je to  tady lepší. No stejně si myslím, že tam jsem už měla takové to zázemí a  troufám si říct, že i stálé návštěvníky, ale to nevadí, nevzdám to, vybuduji si to tady znovu! :)



Tak jo, to je všechno. Doufám, že můj nový blog přijmete.

Těším se!

With love,
-Smile.






7 komentářů:

  1. Právě jsem se chtěla kouknout na tvůj blog a jak vidím jsi jinde. Taky mám s blog.cz problémy, ale stěhovat se nechystám, protože jsem na blog.cz zvyklá a blogspot mi nějak pořád nevyhovuje. Přeji hodně štěstí do nového začátku:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ať se ti na blogu vede :)
    Design je krásný :3
    Dominique

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně se mi libí tvůj nový desing,pusobí naprosto uvolněně a nevím citím se tu dobře. Doufám že se ti na tomhle blogu bude dařit stejně dobře jako na tom starém. :)

    OdpovědětVymazat
  4. http://srdceumelce.blog.cz/1408/mensi-zmeny
    Už se těším až bude blog plný zajímavých článků:)

    OdpovědětVymazat
  5. Na to, že se ti sem nechtělo stěhovat to tu máš boží :)) Přiznám se že to na mě dělá moc dobrý dojem, a věř tomu že tady problém nahrávání obrázku a nějaký zkraty opravdu nejsou :)) Tak hodně štěstí :)

    http://ladydariel.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že si sa presťahovala na blogspot, ale som rada, že v blogovaní pokračuješ :) Dúfam, že tu nebudeš mať žiadne problémy s písaním článkov, nahrávaním fotiek a podobne. Idem si prepísať tvoju adresu v mojich obľúbených blogoch ;)

    LinDa☮

    OdpovědětVymazat